Scrieți-ne

BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Samsung Galaxy S20 FE

Folie de sticlă securizată Bluestar pentru Samsung Galaxy S20 FE, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă acoperă doar partea dreaptă a ecranului. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea foliei de sticlă 5D, din oferta noastră.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă luni 6. 2.
17,82 lei 14,73 lei fără TVA
Cod produs: 2021030905
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Samsung Galaxy S20 FE
BlueStar Folie de…
17,82 lei

Descriere produs

Folie de sticlă securizată BlueStar pentru Samsung Galaxy S20 FE

Protejați-vă telefonul Samsung Galaxy S20 FE cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Samsung Galaxy S20 FE este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfectecranului telefonului dvsde zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Samsung Galaxy S20 FE este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului telefonului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Samsung Galaxy S20 FE este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Samsung Galaxy S20 FE este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Samsung Galaxy S20 FE este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Soft Case Samsung Galaxy S20 FE 5G, neagră

Pe stoc, luni 6. 2. la tine acasă
19,82 lei

Compară

Husă Ring case, Samsung Galaxy S20 FE 5G, roz

Pe stoc, luni 6. 2. la tine acasă
35,84 lei

Compară

Husă Carbon, Samsung Galaxy S20 FE

Pe stoc, luni 6. 2. la tine acasă
23,82 lei

Compară

Samsung Galaxy S20 FE Folie sticlă securizată 5D UV

Pe stoc, luni 6. 2. la tine acasă
57,86 lei

Compară

Magnet Case Samsung Galaxy S20 FE 5G, albastră

Pe stoc, luni 6. 2. la tine acasă
47,85 lei

Compară