Scrieți-ne

Folie de sticlă securizată 5D pentru Samsung Galaxy S20 FE, neagră

Folia de sticlă securizată 5D, marca Wozinsky, pentru Samsung Galaxy S20 FE este o folie protectoare, extra rezistentă echipată cu un strat adeziv pe întreaga suprafață și întărire suplimentară. Protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă.

  • Multi-stratificată
  • Întărire suplimentară
  • Rezistență: 9H

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 26. 6.
35,84 lei 29,62 lei fără TVA
Cod produs: 2020112003
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Folie de sticlă securizată 5D pentru Samsung Galaxy S20 FE, neagră
Folie de sticlă…
35,84 lei

Descriere produs

Folie de sticlă securizată 5D pentru Samsung Galaxy S20 FE, neagră

Protejați-vă telefonul Samsung Galaxy S20 FE cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată întărită 5D, marca Wozinsky, cu o rezistență la șocuri de 9H!

Folia de sticlă securizată 5D Wozinsky Full Glue este o folie de sticlă extrem de calitativă, întărită suplimentar, cu o rezistență la șocuri de 9H, care protejează perfect întreaga suprafață a ecranului smartphone-ului dvs. de zgârieturi sau crăpături, asigurând în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Întărire suplimentară, pentru o și mai bună protecție

Folia de sticlă securizată 5D marca Wozinsky pentru Samsung Galaxy S20 FE este multi-stratificată și întărită suplimentar, fiind deci extrem de rezistentă la orice deteriorare sau impact.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată 5D pentru Samsung Galaxy S20 FE este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului smartphone-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate 5D pentru Samsung Galaxy S20 FE este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicare montarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru 5D pentru Samsung Galaxy S20 FE este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă
  • 1 x kit pentru îndepărtarea prafului

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Hybrid Armor Samsung Galaxy S20 FE / S20 FE 5G, neagră

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
25,83 lei

Compară

Samsung Galaxy S20 FE Folie sticlă securizată

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
13,81 lei

Compară

Samsung Galaxy S20 FE Husă transparentă

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
15,82 lei

Compară

Husă Carbon, Samsung Galaxy S20 FE

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
23,82 lei

Compară

Folie de sticlă securizată Privacy 5D, Samsung Galaxy S20 FE

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
39,84 lei

Compară