Scrieți-ne

Returnarea mărfurilor

Dacă doriți să returnați bunurile, vă rugăm să urmați aceste puncte.Este foarte simplu și nu este nevoie să completați nicio hârtie.

 

1. Scrieți numărul comenzii și numărul contului bancar pe bilet pentru o rambursare.

2. Pune biletul în cutia cu marfa și împachetează-l cu grijă.

3. Trimiteți coletul la adresa: 

Frogman - 26158X

Strada Ogorului 3G

410554 Oradea, Bihor

Romania

 

Este întotdeauna necesar să trimiteți coletul la adresa de mai sus.Trimite pachete fără ramburs la livrare. Pachetele ramburs la livrare nu vor fi acceptate!

 

 

5. Retragerea din contractul de vânzare-cumpărare

5.1.    Cumpărătorul recunoaște că, în conformitate cu dispozițiile articolului 1837 din Codul civil, un contract de vânzare pentru furnizarea de bunuri care au fost modificate în funcție de dorințele cumpărătorului sau pentru persoana cumpărătorului, un contract de vânzare pentru furnizarea de bunuri perisabile, precum și de bunuri, dintr-un contract de furnizare de bunuri care au fost amestecate iremediabil cu alte bunuri după livrare, dintr-un contract de furnizare de bunuri în ambalaj sigilat pe care consumatorul le-a scos din ambalaj și care nu pot fi returnate din motive de igienă, precum și dintr-un contract de furnizare de înregistrări audio sau video sau de programe de calculator, dacă consumatorul a rupt ambalajul original.

5.2 Cu excepția cazului menționat la articolul 5.1 sau a oricărui alt caz în care contractul de achiziție nu poate fi retras, cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contractul de achiziție în termen de paisprezece (14) zile de la primirea bunurilor, în conformitate cu dispozițiile articolului 1829 alineatul (1) din Codul civil, cu condiția ca, în cazul în care obiectul contractului de achiziție este reprezentat de mai multe tipuri de bunuri sau de livrarea mai multor piese, acest termen să curgă de la data primirii ultimei livrări de bunuri. Retragerea din contractul de vânzare-cumpărare trebuie să fie trimisă vânzătorului în termenul specificat în fraza anterioară. Pentru a vă retrage din contractul de cumpărare, este suficient să trimiteți un SMS: Renunț la contractul de achiziție și la numărul de ordine. Apoi veți fi contactat de un angajat al nostru. Cumpărătorul poate trimite retragerea din contractul de vânzare-cumpărare, printre altele, la adresa comercială a vânzătorului sau la adresa de e-mail a vânzătorului info@momanio.ro,

5.3 În cazul retragerii din contractul de achiziție în conformitate cu articolul 5.2 din Termeni și condiții, contractul de achiziție este anulat de la început. Bunurile trebuie să fie returnate vânzătorului în termen de paisprezece (14) zile de la retragerea din contract. În cazul în care cumpărătorul se retrage din contractul de achiziție, cumpărătorul suportă costurile asociate cu returnarea bunurilor către vânzător, chiar dacă bunurile nu pot fi returnate prin mijloace poștale normale din cauza naturii lor.

5.4 În cazul retragerii din Contract în conformitate cu articolul 5.2 din Termeni și condiții, Vânzătorul va returna fondurile primite de la Cumpărător în termen de paisprezece (14) zile de la retragerea Cumpărătorului din Contract în același mod în care Vânzătorul le-a primit de la Cumpărător. Vânzătorul are, de asemenea, dreptul de a returna prestația furnizată de cumpărător deja la returnarea bunurilor de către cumpărător sau în alt mod, cu condiția ca acesta să fie de acord și să nu fie suportate costuri suplimentare de către cumpărător. În cazul în care cumpărătorul se retrage din contractul de vânzare-cumpărare, vânzătorul nu este obligat să restituie cumpărătorului fondurile primite înainte ca acesta să îi returneze bunurile sau să dovedească faptul că a trimis bunurile vânzătorului.

5.5. Vânzătorul are dreptul de a compensa unilateral cererea de plată pentru deteriorarea bunurilor cu cererea de rambursare a prețului de achiziție a cumpărătorului.

5.6. Vânzătorul are dreptul de a se retrage din contractul de achiziție în orice moment până când cumpărătorul a luat în primire bunurile. În acest caz, vânzătorul va rambursa prețul de achiziție cumpărătorului fără întârziere, fără întârziere, în numerar în contul desemnat de cumpărător.

5.7 În cazul în care cumpărătorului i se oferă un cadou împreună cu bunurile, contractul de cadou dintre vânzător și cumpărător se încheie cu condiția ca, în cazul în care cumpărătorul se retrage din contractul de cumpărare, contractul de cadou referitor la respectivul cadou își încetează efectele, iar cumpărătorul este obligat să returneze vânzătorului cadoul împreună cu bunurile.