Scrieți-ne

Samsung Galaxy S20 FE Husă transparentă

Husă transparentă pentru Samsung Galaxy S20 FE , care protejează perfect partea din spate și marginile telefonului dvs. de praf, murdărie sau zgârieturi.

  • Material: silicon

 

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 27. 11. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 29. 11.
15,82 lei 13,07 lei fără TVA
Cod produs: 2020112101
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Samsung Galaxy S20 FE Husă transparentă
Samsung Galaxy S20…
15,82 lei

Descriere produs

Samsung Galaxy S20 FE Husă transparentă

Husă transparentă pentru Samsung Galaxy S20 FEeste foarte populară datorită transparenței sale, care nu schimbă cu nimic aspectul telefonului dvs.

Carcasa transparentă pentru Samsung Galaxy S20 FE   oferă smartphone-ului dvs. protecția perfectă pentru partea laterală și cea din spate. Este fabricată din silicon subțire și perfect adaptată smartphone-ului dvs.

Această husă de siliconnu acoperă conectorii de încărcare și cel pentru căști, și nici tastele funcționale ale telefonului. Astfel puteți folosi, încărca sau conecta diferite accesorii la telefonul dvs. fără a fi nevoie să îl scoateți din carcasă sa și deci fără prea multă bătaie de cap.

Carcasa transparentă din silicon este special creată pentru utilizarea ușoară a telefonului precum și ținerea comodă în mână a acestuia. Pentru a vă proteja și mai bine smartphone-ul, vă recomandăm și achiziționareafoliei de sticlă securizate pentru ecran.

Afișează întreaga descriere