Scrieți-ne

Xiaomi Redmi Note 9 Folie sticlă securizată

Folie de sticlă securizată pentru Xiaomi Redmi Note 9, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă acoperă doar partea dreaptă a ecranului. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea foliei de sticlă 5D, din oferta noastră. Folia de sticlă nu este destinată pentru versiunea PRO și 9S!

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 26. 6.
14,41 lei 11,91 lei fără TVA
Cod produs: 2020100212
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Xiaomi Redmi Note 9 Folie sticlă securizată
Xiaomi Redmi Note 9…
14,41 lei

Descriere produs

Folie de sticlă securizată pentru Xiaomi Redmi Note 9

Protejați-vă telefonul Xiaomi Redmi Note 9 cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Xiaomi Redmi Note 9 este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfect ecranului telefonului dvs. Xiaomi de zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Xiaomi Redmi Note 9 este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului Xiaomi-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Xiaomi Redmi Note 9 este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Xiaomi Redmi Note 9 este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Xiaomi Redmi Note 9 este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Folie sticlă securizată Privacy 5D, Xiaomi Redmi Note 9

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
39,84 lei

Compară

Xiaomi Redmi Note 9 Husă transparentă

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
15,82 lei

Compară

Folie sticlă securizată 5D, Xiaomi Redmi Note 9, neagră

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
29,03 lei

Compară

Husă Carbon, Xiaomi Redmi Note 9

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
21,82 lei

Compară