Scrieți-ne

Xiaomi Redmi 4X Folie sticlă securizată

Folie de sticlă securizată pentru Xiaomi Redmi 4X, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea sticlei. Sticla acoperă doar partea plată a ecranului, de aceea este ideală pentru a fi combinată cu o husă protectoare. Dacă doriți să aveți sticlă protectoare și peste marginile curbate ale telefonului, vă recomandăm achiziționarea sticlei albe sau negre, din oferta noastră.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 3. 12. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 5. 12.
13,01 lei 10,75 lei fără TVA
Cod produs: 201601
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Xiaomi Redmi 4X Folie sticlă securizată
Xiaomi Redmi 4X…
13,01 lei

Descriere produs

Folie sticlă securizată pentru Xiaomi Redmi 4X, transparentă

Protejați-vă telefonul Xiaomi Redmi 4X cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Xiaomi Redmi 4X este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfect ecranului telefonului dvs. Xiaomi de zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Xiaomi Redmi 4X este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului Xiaomi-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Xiaomi Redmi 4X este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Xiaomi Redmi 4X este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Xiaomi Redmi 4X este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Informații despre dimensiunile sticlei securizate (link)

Afișează întreaga descriere