Scrieți-ne

Xiaomi 11T / 11T Pro Folie sticlă securizată

Folie de sticlă securizată pentru Xiaomi 11T / 11T Pro, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături.Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă acoperă doar partea plată a ecranului. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea foliei de sticlă 5D.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

Mai multe informații ›

Pe stoc 5 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 15. 7. 09:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 16. 7.
13,81 lei 11,42 lei fără TVA
Cod produs: P5694
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Xiaomi 11T / 11T Pro Folie sticlă securizată
Xiaomi 11T / 11T…
13,81 lei

Descriere produs

Folie de sticlă securizată pentru Xiaomi 11T / 11T Pro

Protejați-vă telefonul Xiaomi Xiaomi 11T / 11T Pro cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Xiaomi 11T / 11T Pro este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfect ecranului telefonului dvs. Xiaomi de zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Xiaomi 11T / 11T Pro este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului Xiaomi-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Xiaomi 11T / 11T Pro este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Xiaomi 11T / 11T Pro este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Xiaomi 11T / 11T Pro este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Folie de sticlă securizată Privacy 5D, Xiaomi 11T

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
39,84 lei

Compară

Nillkin Camshield, Xiaomi 11T 5G / 11T Pro 5G, neagră

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
65,87 lei

Compară