Scrieți-ne

Strap Fabric brățară pentru Apple Watch 6 / 5 / 4 / 3 / 2 (40 mm / 38 mm) verde

Brățară colorată pentru Apple Watch Series 2, 3, 4, 5 și 6, un model care va atrage toate privirile - și pe bună dreptate: este realizată dintr-o împletitură atrăgătoare. Modalitatea ușoară de instalare a noii curele înseamnă că vă puteți personaliza dispozitivul când și cum doriți.

Mai multe informații ›

Pe stoc 3 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 27. 5. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 29. 5.
59,86 lei 49,47 lei fără TVA
Cod produs: P6245
Garanție: 24 luni

Descriere produs

Accesoriu eficace

Cureaua din țesătură este confecționată dintr-o împletitură solidă, colorată. În funcție de model, aceasta poate fi monocromă sau multicoloră. Indiferent de alegere, fiecare dintre ele va arăta la fel de interesant.

Compatibilitate cu 5 modele

Curea din material textil a fost concepută pentru Apple iWatch Series 2, 3, 4, 5 și 6. Este perfectă pentru toate modelele. Cureaua robustă și confortabilă se va potrivi atât femeilor, cât și bărbaților, indiferent de circumstanțe, fiind perfectă și pentru activitatea fizică.

Dimensiuni reglabile

Cureaua poate fi reglată cu ajutorul unei cleme, care permite o ajustare perfectă în funcție de lățimea încheieturii mâinii. Brățara se potrivește bine și nu se mișcă, este confortabilă și nu irită pielea.

Nu doar nu simplu ornament

Împletitura groasă din care a fost confecționată cureaua din țesătură este un element de decor foarte original, dar și o garanție a calității. Fibrele individuale nu se sfărâmă și sunt rezistente la transpirație și alte impurități.

Produsul este inclus în categoria

Apple Watch 4 / 5 / 6 / SE, 40 mm Apple Watch 1 / 2 / 3, 38 mm

Afișează întreaga descriere

Produse similare