Scrieți-ne

Samsung Galaxy A50 Husă transparentă

Husă transparentă pentru Samsung Galaxy A50, care protejează perfect partea din spate și marginile smartphone-ului dvs. depraf, murdărie sau zgârieturi.

  • Material: silicon

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 3 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 26. 6.
15,82 lei 13,07 lei fără TVA
Cod produs: 2019110401
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Samsung Galaxy A50 Husă transparentă
Samsung Galaxy A50…
15,82 lei

Descriere produs

Samsung Galaxy A50 Husă transparentă

Husă transparentă pentru Samsung Galaxy A50 este foarte populară datorită transparenței sale, care nu schimbă cu nimic aspectul telefonului.

Carcasa transparentă pentru Samsung Galaxy A50 oferă smartphone-ului dvs. protecția perfectă pentru partea laterală și cea din spate. Este fabricată din silicon subțire și perfect adaptată smartphone-ului dvs.

Această husă de siliconnu acoperă conectorii de încărcare și cel pentru căști, și nici tastele funcționale ale telefonului. Astfel puteți folosi, încărca sau conecta diferite accesorii la telefonul dvs. fără a fi nevoie să îl scoateți din carcasă sa și deci fără prea multă bătaie de cap.

Carcasa transparentă din silicon este special creată pentru utilizarea ușoară a telefonului precum și ținerea comodă în mână a acestuia. Pentru a vă proteja și mai bine smartphone-ul, vă recomandăm și achiziționareafoliei de sticlă securizate pentru ecran.

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Samsung Galaxy A50 husă neagră

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
25,83 lei

Compară

Clear view husă neagră pentru telefon Samsung Galaxy A50

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
49,85 lei

Compară

Husă Carbon, Samsung Galaxy A50

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
21,82 lei

Compară