Scrieți-ne

Samsung Galaxy A40 Folie sticlă securizată

Folie de sticlă securizată pentru Samsung Galaxy A40, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă protejează doar partea dreaptă a ecranului. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm achiziționarea foliei 5D din oferta noastră.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

 

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 19. 6. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă vineri 21. 6.
13,41 lei 11,09 lei fără TVA
Cod produs: 2019100504
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Samsung Galaxy A40 Folie sticlă securizată
Samsung Galaxy A40…
13,41 lei

Descriere produs

Folie de sticlă securizată pentru Samsung Galaxy A40 

Protejați-vă telefonul Samsung Galaxy A40

cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Samsung Galaxy A40are o calitate superioară. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfect ecranului smartphone-ului dvs.de zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Samsung Galaxy A40 este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului Samsung-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Samsung Galaxy A40  este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate Samsung Galaxy A40 este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Samsung Galaxy A40 este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Folie de sticlă securizată 5D pentru Samsung Galaxy A40, neagră

Pe stoc, vineri 21. 6. la tine acasă
29,03 lei

Compară