Scrieți-ne

Samsung Galaxy A20E husă neagră

Carcasă elegantă căptușită pentru Samsung Galaxy A20E.

  • cusături pe margini
  • suprafață interioară din piele întoarsă
  • închidere cu ajutorul magnetului
  • suport TV
  • buzunar pentru documente

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 6 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă joi 8. 12.
25,83 lei 21,34 lei fără TVA
Cod produs: 2020030107
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Samsung Galaxy A20E husă neagră
Samsung Galaxy A20E…
25,83 lei

Descriere produs

Carcasă cu un design aparte pentru Samsung Galaxy A20E

Elegantă și stilată

Carcasa protectoare este o husă de înaltă calitate pentru Samsung Galaxy A20E, elegantă, a cărei suprafață cu un aspect asemănător pielii strălucește ușor în lumina zilei. Eleganța sa este accentuată de cusăturile de pe margini, care oferă în același timp rezistență carcasei.

Carcasa este dotată la interior cu un suport de telefon din silicon, care se potrivește perfect telefonului dvs. și dispune de toatedecupajele necesare. De asemenea, carcasa este acoperită la interior cu piele întoarsă, deci ecranul telefonului dvs. Samsung Galaxy A20E se va odihni întotdeauna pe moale și va fi protejat de mici zgârieturi. Carcasa se închide cu ajutorul unui magnet puternic.

Multifuncțională

Carcasa poate fi transformată în suport TV, astfel încât puteți viziona confortabil filme și videoclipuri, naviga pe internet sau vă puteți uita la fotografii împreună cu cei dragi.

De asemenea, în interiorul husei se află un mic buzunar, destinat păstrării banilor, cărților de credit sau a actelor.

Husă pentru Samsung Galaxy A20E poate fi achiziționată de la noi într-o gamă largă de culori iar dacă aceasta nu vă mulțumește, încercați să aruncați o privire la altehuse pentru telefoanele Xiaomi.

Afișează întreaga descriere