Scrieți-ne

Motorola E7 Power / E7i Power Folie sticlă securizată

Folie de sticlă securizată pentru Motorola E7 Power / E7i Power, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă acoperă doar partea plată a ecranului. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea foliei de sticlă 5D.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 26. 6.
14,41 lei 11,91 lei fără TVA
Cod produs: P5901
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Motorola E7 Power / E7i Power Folie sticlă securizată
Motorola E7 Power /…
14,41 lei

Descriere produs

Folie sticlă securizată pentru Motorola E7 Power / E7i Power

Protejați-vă telefonul Motorola E7 Power / E7i Power cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Motorola E7 Power / E7i Power este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfect ecranului telefonului dvs. Xiaomi de zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Motorola E7 Power / E7i Power este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului Xiaomi-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Motorola E7 Power / E7i Power este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Motorola E7 Power / E7i Power este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Motorola E7 Power / E7i Power este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Dux Ducis Folie de sticlă securizată 10D, Motorola Moto E32, neagră

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
33,83 lei

Compară

Folie de sticlă securizată 5D pentru Motorola Moto E32, neagră

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
29,03 lei

Compară

Husă Thunder, Motorola Moto E32, neagră

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
23,82 lei

Compară

Tech-Protect Motorola Moto E13 husă neagră

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
49,85 lei

Compară

Nexeri Camshield Pro, Motorola Moto E22 / E22I, neagră

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
49,85 lei

Compară

Soft Case Motorola Moto E32, neagră

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
19,82 lei

Compară

Swissten 2,5D Folie de sticlă securizată protectoare, Motorola E20

Pe stoc, miercuri 26. 6. la tine acasă
30,03 lei

Compară