Scrieți-ne

iPhone 6 PLUS Husă transparentă

Husă transparentă pentru iPhone 6 PLUS, care protejează perfect partea din spate și marginile smartphone-ului dvs. depraf, murdărie sau zgârieturi.

  • Material: silicon

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 7 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 19. 6. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă vineri 21. 6.
9,81 lei 8,11 lei fără TVA
Cod produs: 7004
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
iPhone 6 PLUS Husă transparentă
iPhone 6 PLUS Husă…
9,81 lei

Descriere produs

iPhone 6 PLUS Husă transparentă

Husă transparentă pentru iPhone 6 PLUSeste foarte populară datorită transparenței sale, care nu schimbă cu nimic aspectul telefonului dvs.

Carcasa transparentă pentru iPhone 6 PLUS oferă smartphone-ului dvs. protecția perfectă pentru partea laterală și cea din spate. Este fabricată din silicon subțire și perfect adaptată smartphone-ului dvs.

Această husă de siliconnu acoperă conectorii de încărcare și cel pentru căști, și nici tastele funcționale ale telefonului. Astfel puteți folosi, încărca sau conecta diferite accesorii la telefonul dvs. fără a fi nevoie să îl scoateți din carcasă sa și deci fără prea multă bătaie de cap.

Carcasa transparentă din silicon este special creată pentru utilizarea ușoară a telefonului precum și ținerea comodă în mână a acestuia. Pentru a vă proteja și mai bine smartphone-ul, vă recomandăm și achiziționareafoliei de sticlă securizate pentru ecran.

Afișează întreaga descriere

Produse similare

IPhone 6 PLUS, 6S PLUS Folie sticlă securizată, neagră

Pe stoc, vineri 21. 6. la tine acasă
29,83 lei

Compară

Husă Carbon, iPhone 6 PLUS / 6S PLUS

Pe stoc, vineri 21. 6. la tine acasă
23,82 lei

Compară