Scrieți-ne

IPhone 6 PLUS, 6S PLUS Folie sticlă securizată, neagră

Folie de sticlă securizată pentru iPhone 6 PLUS, 6S Plus, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlei.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 6 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 15. 7. 09:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 16. 7.
29,83 lei 24,65 lei fără TVA
Cod produs: 2019050801
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
IPhone 6 PLUS, 6S PLUS Folie sticlă securizată, neagră
IPhone 6 PLUS, 6S…
29,83 lei

Descriere produs

Folie sticlă securizată pentru iPhone 6S Plus, 6 Plus

Protejați-vă telefonul cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru iPhone 6 Plus este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfectecranului iPhone-ului dvsde zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranuluipăstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru iPhone PLUS este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului iPhone-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru iPhone PLUS este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs. cu logo-ul mărului mușcat.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru iPhone 6 PLUS este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicaremontarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru iPhone 6 PLUS este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Husă Carbon, iPhone 6 PLUS / 6S PLUS

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
23,82 lei

Compară

iPhone 6 PLUS Husă transparentă

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
9,81 lei

Compară

IPhone 6 PLUS, 6S PLUS Folie sticlă securizată

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
13,81 lei

Compară