Scrieți-ne

IPhone 6, 6S Folie sticlă securizată

Folie de sticlă securizată pentru iPhone 6, 6C, 6S, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Comenzile efectuate până la ora 4. 6. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 6. 6.
13,01 lei 10,75 lei fără TVA
Cod produs: 9876583
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
IPhone 6, 6S Folie sticlă securizată
IPhone 6, 6S Folie…
13,01 lei

Descriere produs

Folie sticlă securizată pentru iPhone 6, 6C, 6S

Protejați-vă iPhone 6, 6C, 6S cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru iPhone 6, 6C, 6S este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfectecranului iPhone-ului dvs.de zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru iPhone 6, 6C, 6S este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului iPhone-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru iPhone 6, 6C, 6S este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs. cu logo-ul mărului mușcat.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru iPhone 6, 6C, 6S este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru iPhone 6, 6C, 6S este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Reducere -16%

iPhone 6, 6S, 5D folie sticlă, albă

Pe stoc, marți 6. 6. la tine acasă
37,84 lei
31,83 lei

Compară

iPhone 6, 6S, 5D folie sticlă, neagră

Pe stoc, marți 6. 6. la tine acasă
37,84 lei

Compară

BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, IPhone 6 / 6S

Pe stoc, marți 6. 6. la tine acasă
17,82 lei

Compară