Scrieți-ne

iPhone 6, 6S, 5D folie sticlă, neagră

Folie de sticlă securizată 5D pentru iPhone 6, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlei.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H
  • Culoare: neagră

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 5 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 15. 7. 09:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 16. 7.
37,84 lei 31,27 lei fără TVA
Cod produs: 1210201801
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
iPhone 6, 6S, 5D folie sticlă, neagră
iPhone 6, 6S, 5D…
37,84 lei

Descriere produs

Folie de sticlă securizată 5D pentru iPhone 6, neagră

Protejați-vă iPhone-ul 6, cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată 5D, neagră, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare 5D pentru iPhone 6 este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfectecranului iPhone-ului dvsde zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranuluipăstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată 5D pentru iPhone 6 este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului iPhone-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare 5D pentru iPhone 6 este foarte subțire - doar 0,33 mm Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs. cu logo-ul mărului mușcat.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate 5D pentru iPhone 6 este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicaremontarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru 5D pentru iPhone 6 este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor sticlei protectoare și nici a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie de sticlă securizată protectoare 5D
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Reducere -16%

iPhone 6, 6S, 5D folie sticlă, albă

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
37,84 lei
31,83 lei

Compară

IPhone 6, 6S Folie sticlă securizată

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
13,01 lei

Compară

BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, IPhone 6 / 6S

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
17,82 lei

Compară