Scrieți-ne

Husă transparentă cu buzunar iPhone 12 Pro MAX

Husă transparentă cu buzunar, care protejează perfect partea din spate și marginile smartphone-ului dvs. depraf, murdărie sau zgârieturi.

Buzunarul husei poate fi folosit pentru depozitarea cardurilor. Nu mai trebuie să vă cautați cardul în portofel, îl veți găsi rapid și cu ușurință în spatele telefonului dvs.

  • Material: silicon

Imaginea este ilustrativă, în realitate decupajele corespund telefonului.

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 27. 11. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 29. 11.
17,82 lei 14,73 lei fără TVA
Cod produs: 2021011210
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Husă transparentă cu buzunar iPhone 12 Pro MAX
Husă transparentă…
17,82 lei

Descriere produs

Husă transparentă cu buzunar este foarte populară datorită transparenței sale, care nu schimbă cu nimic aspectul telefonului dvs.

Carcasa transparentă oferă smartphone-ului dvs. protecția perfectă pentru partea laterală și cea din spate. Este fabricată din silicon subțire și adaptată perfect smartphone-ului dvs.

Această husă de siliconnu acoperă conectorii de încărcare și cel pentru căști, și nici tastele funcționale ale telefonului. Astfel puteți folosi, încărca sau conecta diferite accesorii la telefonul dvs. fără a fi nevoie să îl scoateți din carcasă sa și deci fără prea multă bătaie de cap.

Carcasa transparentă din silicon este special creată pentru utilizarea ușoară a telefonului precum și ținerea comodă în mână a acestuia. Pentru a vă proteja și mai bine smartphone-ul, vă recomandăm și achiziționareasticlei securizate pentru ecran.

Afișează întreaga descriere