Scrieți-ne

Huawei P20 lite Folie sticlă securizată

Folie de sticlă securizată pentru Huawei P20 lite, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea sticlei 5D, din oferta noastră. Această sticlă este ideală pentru a fi combinată cu o husă pentru telefon.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 15. 7. 09:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 16. 7.
11,81 lei 9,76 lei fără TVA
Cod produs: 2018066
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Huawei P20 lite Folie sticlă securizată
Huawei P20 lite…
11,81 lei

Descriere produs

Folie sticlă securizată pentru Huawei P20 lite

Protejați-vă telefonul Huawei P20 lite cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Huawei P20 lite este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfect ecranului smartphone-ului dvs.de zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Huawei P20 lite este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului smartphone-ului dvs. Huawei va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Huawei P20 lite este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Huawei P20 lite este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Huawei P20 lite este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Huawei P20 Lite husă albastră

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
25,83 lei

Compară

Huawei P20 Lite husă neagră

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
27,83 lei

Compară

Husă Carbon, Huawei P20 Lite

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
23,82 lei

Compară

BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Huawei P20 Lite

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
17,82 lei

Compară

Huawei P20 Lite Husă transparentă

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
15,82 lei

Compară

Folie sticlă securizată 5D pentru Huawei P20 Lite, neagră

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
29,03 lei

Compară