Scrieți-ne

Clear view husă neagră pentru telefon Samsung Galaxy S20 FE / S20 Lite

Husă neagră și elegantă pentru telefonul dvs., cu ecran semi-transparent vă protejează perfect telefonul de impactul la cădere și, în plus, vă va fermeca și prietenii. Nu mai este nevoie să porniți telefonul pentru a vedea notificările, ora sau mesajele primite.

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 3 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă luni 6. 2.
49,85 lei 41,20 lei fără TVA
Cod produs: 9111201915145
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Clear view husă neagră pentru telefon Samsung Galaxy S20 FE / S20 Lite
Clear view husă…
49,85 lei

Descriere produs

Clear view husă neagră pentru telefon

Fiți COOL și protejați-vă telefonul cu această husă protectoare cu partea frontală semi-transparentă și efect de oglindă.

Elegantă și stilată

Carcasa protectoare Clear view este o husă extrem de calitativă și elegantă pentru telefon, a cărei părți frontale este semi-transparentă. În plus, partea transparentă este dotată cu un efect de oglindă, ceea ce oferă acestei carcase un stil cu adevărat unic.

Ideală pentru urmărirea serialelor și filmelor

În interiorul carcasei se află suportul pentru telefon, fabricat din plastic rezistent. Husă Clear view poate fi transformată în suport TV, astfel încât puteți viziona confortabil filme și videoclipuri sau vă puteți uita la fotografii împreună cu cei dragi.

Practicitate înainte de toate

Datorită calității semi-transparente a părții frontale nu mai trebuie să deschideți carcasa atunci când doriți să verificați notificările sau mesajele primite, sau când vreți să vedeți ora. În același mod pot fi controlate și anumite aplicații - cu toate acestea trebuie să aplicați o presiune mai mare a degetului la apăsare și nu funcționează pentru toate aplicațiile.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Husă Ring case, Samsung Galaxy S20 FE 5G, roz

Pe stoc, luni 6. 2. la tine acasă
35,84 lei

Compară

Soft Case Samsung Galaxy S20 FE 5G, neagră

Pe stoc, luni 6. 2. la tine acasă
19,82 lei

Compară

Samsung Galaxy S20 FE Folie sticlă securizată

Pe stoc, luni 6. 2. la tine acasă
13,81 lei

Compară