Scrieți-ne

BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Xiaomi Redmi Note 10

Folie sticlă securizată Bluestar pentru Xiaomi Redmi Note 10, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă acoperă doar partea dreaptă a ecranului. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea foliei de sticlă 5D, din oferta noastră.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 09:00, au livrare estimată: la tine acasă luni 22. 7.
17,82 lei 14,73 lei fără TVA
Cod produs: P4489
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Xiaomi Redmi Note 10
BlueStar Folie de…
17,82 lei

Descriere produs

Folie sticlă securizată BlueStar pentru Xiaomi Redmi Note 10

Protejați-vă telefonul Xiaomi Redmi Note 10 cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Xiaomi Redmi Note 10este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfectecranului telefonului dvsde zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Xiaomi Redmi Note 10 este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului telefonului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Xiaomi Redmi Note 10 este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Xiaomi Redmi Note 10 este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Xiaomi Redmi Note 10 este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Reducere -32%

Folie de sticlă securizată 5D pentru Xiaomi Redmi Note 10 / Note 10S, neagră

Pe stoc, luni 22. 7. la tine acasă
29,03 lei
19,82 lei

Compară

Folie de sticlă JP 3D 2x, Xiaomi Redmi Note 10, neagră

Pe stoc, luni 22. 7. la tine acasă
39,84 lei

Compară

Folie sticlă securizată Privacy 5D, Xiaomi Redmi Note 10

Pe stoc, luni 22. 7. la tine acasă
39,84 lei

Compară

Xiaomi Redmi Note 10 / Note 10S Folie sticlă securizată

Pe stoc, luni 22. 7. la tine acasă
13,81 lei

Compară