Scrieți-ne

BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Samsung Galaxy A32 5G

Folie de sticlă securizată Bluestar pentru Samsung Galaxy A32 5G, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă acoperă doar partea dreaptă a ecranului. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea foliei de sticlă 5D, din oferta noastră.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

Mai multe informații ›

Pe stoc 7 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 27. 5. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 29. 5.
17,82 lei 14,73 lei fără TVA
Cod produs: 2021030902
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Samsung Galaxy A32 5G
BlueStar Folie de…
17,82 lei

Descriere produs

Folie de sticlă securizată BlueStar pentru Samsung Galaxy A32 5G

Protejați-vă telefonul Samsung Galaxy A32 5G cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Samsung Galaxy A32 5Gare o calitate superioară. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfectecranului telefonului dvsde zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Samsung Galaxy A32 5G este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului telefonului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Samsung Galaxy A32 5G este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Samsung Galaxy A32 5G este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Samsung Galaxy A32 5G este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Folie de sticlă JP 3D 2x, Samsung Galaxy A32 5G, neagră

Pe stoc, miercuri 29. 5. la tine acasă
39,84 lei

Compară

Reducere -32%

Folie de sticlă securizată 5D pentru Samsung Galaxy A32 5G, neagră

Pe stoc, miercuri 29. 5. la tine acasă
29,03 lei
19,82 lei

Compară

Samsung Galaxy A32 5G Folie sticlă securizată

Pe stoc, miercuri 29. 5. la tine acasă
13,81 lei

Compară

Folie de sticlă securizată Privacy 5D, Samsung Galaxy A32 5G

Pe stoc, miercuri 29. 5. la tine acasă
39,84 lei

Compară