Scrieți-ne
Cum să vă protejați telefonul în mod profesionist

Cum să vă protejați telefonul în mod profesionist

Jiří Plaček 02. 05. 2022 Principal

Astăzi vă vom sfătui cum să lipiți în siguranță folia de sticlă acasă și să economisiți nu doar pe taxa de serviciu, ci și pe folia în sine, deoarece atunci când cumpărați din eshop-ul www.tvrzenaskla.eu vă garantăm cel mai mic preț.

 

Aplicarea foliei de sticlă securizată pe ecranul telefonului este o chestiune simplă pentru care "profesioniștii" nu se rușinează să ceară chiar și câteva sute de coroane. În primul rând, haideți să stabilim nomenclatura. De fapt nu este vorba de nicio lipire, deoarece nu conține niciun fel de adeziv. Ar fi mai corect să spunem "aplicare" etc.

 

Pachetul standard al foliei de sticlă cuprinde de obicei o cârpă și folia propriu-zisă care este protejată de două foi protectoare. Pentru o lipire lipsită de probleme, alegeți un mediu, o zonă de lucru lipsită de praf, de exemplu o masă plină de praf nu este deloc un astfel de mediu. Prin urmare, pregătiți-vă mediul astfel încât să nu fie praf în aer.

 

Dacă doriți cu adevărat un "mediu steril - lipsit de praf", puteți folosi baia după ce ați făcut duș, când tot praful este umezit și nu mai zboară în aer. Acum să trecem la acțiune. Curățați foarte bine folia de sticlă sau placa tactilă cu o cârpă (inclusă în pachet) de orice murdărie sau praf. În cazul în care pachetul nu conține o cârpă, puteți folosi o cârpă pentru ochelari.

 

Foile de acoperire sunt numerotate - foaia nr.1 și foaia nr.2. De obicei, se procedează astfel: se îndepărtează foaia de acoperire 1, se pune folia de sticlă securizată și apoi se îndepărtează foaia de acoperire 2. Dacă vă decideți să îndepărtați complet folia 1, riscați ca praful să se depună pe partea de jos înainte de a o putea așeza pe telefon. Totuși, dacă ați urmat principiile de îndepărtare a prafului din aer, acest lucru nu ar trebui să se întâmple. În mod optim, însă, punem folia de sticlă securizată pe telefon în timp ce îndepărtăm folia de acoperire nr.1. Acest lucru nu este în întregime simplu, de aceea este bine să puneți mai întâi folia de sticlă pe telefon pentru a vă putea da seama la ce distanță de marginile telefonului o veți plasa.

 

Important - în timpul procesului de aplicare, nu atingeți ecranul sau orice parte a foliei care are deja pelicula de acoperire îndepărtată, deoarece acest lucru ar putea duce la apariția unei bule de aer. Desprindeți prima parte a foliei de acoperire (țineți folia de sticlă de margine! , sau de acolo de unde nu ați desprins încă foaia de acoperire) și așezați o parte mică a foliei. În acest moment, verificați dacă nu alunecă în laterale și apăsați ușor, de exemplu, folosind un card de plată sau o cârpă (dar nu exagerați, deoarece folia de sticlă este destul de fragilă). În cazul în care se formează o bulă de aer într-un loc de unde nu o puteți împinge spre partea laterală, atunci trebuie să desprindeți folia până la bulă și apoi să o lipiți din nou. În timpul procesului de montare, verificați ca folia de sticlă să nu alunece de pe ecran. O folie de sticlă bine aplicată trebuie să acopere întregul ecran și să nu treacă peste marginile acestuia, astfel încât să nu se atingă de exemplu de husa telefonului. În asemenea cazuri, există riscul ca folia să se desprindă ulterior.