Scrieți-ne
Cum să lipiți corect folia de sticlă securizată

Cum să lipiți corect folia de sticlă securizată

Jiří Plaček 02. 05. 2022 Principal

Pregătirea

 

Asigurați-vă că aveți o zonă curată de lucru, cu tot ceea ce aveți nevoie pentru aplicarea foliei. Nu subestimați o sursă bună de lumină. De asemenea, verificați că aveți tot ceea ce este necesar pentru efectuarea lipirii și asigurați-vă că folia de sticlă achiziționată se potrivește cu forma telefonului dvs. Îndepărtați husa protectoare de pe telefon precum și orice altă folie protectoare sau de sticlă.

Pachetul conține o cârpă uscată și una umedă. Curățați mai întâi ecranul telefonului cu cârpa umedă, apoi folosiți cârpa uscată pentru a-l lustrui. Acest pas va preveni apariția pe sub folia de sticlă a imperfecțiunilor de tip bule de aer.

 

Lipirea foliei de sticlă

 

Verificați la lumină dacă ecranul telefonului este cu adevărat uscat și nu îl atingeți. Pregătiți folia de sticlă protectoare și verificați dacă și ea este curată.

Desprindeți de pe folia de sticlă folia protectoare transparentă. Aliniați partea superioară a foliei de sticlă cu partea de sus a ecranului și așezați încet folia de sticlă pe telefon. Datorită adezivului, folia de sticlă se lipește singură, fără dificultate.

 

Concluzie

 

Folia de sticlă ar trebui să fie acum complet lipită, după finalizarea lipirii lustruiți ecranul cu un șervețel, aplicând puțină presiune și luați în considerare faptul că folia va fi 100% lipită după 24 de ore (puteți folosi în continuare telefonul, fără restricții). P