Scrieți-ne

Spigen Glas.TR EZ Fit Folie de sticlă securizată 2 bucăți, Samsung Galaxy Watch 6 (40 mm)

Folie de sticlă securizată cu o metodă de instalare revoluționară - dacă vă preocupă întotdeauna lipirea foliei protectoare, atunci problemele dvs. sunt de domeniul trecutului!

Folia de sticlă securizată este fixată de o ramă de montare perfect șlefuită, care vă permite să poziționați perfect folia pe ecran. Producătorul a simplificat atât de mult procesul de instalare, încât acesta este complet intuitiv indiferent de utilizator.

Mai multe informații ›

Pe stoc 1 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 26. 5. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 28. 5.
89,89 lei 74,29 lei fără TVA
Cod produs: P12811
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Spigen Glas.TR EZ Fit Folie de sticlă securizată 2 bucăți, Samsung Galaxy Watch 6 (40 mm)
Spigen Glas.TR EZ…
89,89 lei

Descriere produs

Glas.TR EZ Fit este o peliculă protectoare cu o grosime de 0,2 mm care a fost întărit la 9H în timpul producției. Acest lucru o face rezistentă la zgârieturi chiar și atunci când intră în contact cu obiecte ascuțite, cum ar fi chei sau cuțite. Folia este acoperită cu un strat oleofob și hidrofob care nu permite lăsarea urmelor de degete sau a altor impurități pe ecran. Este foarte clară și reproduce perfect culorile afișate. În plus, nu afectează sensibilitatea la atingere și este extrem de netedă, ceea ce face ca glisarea cu degetul pe ecran să fie o plăcere. Folia este special concepută pentru a proteja ecranul de zgârieturi și a minimiza riscul de deteriorare a ecranului în cazul unei căzături neașteptate.

Sticla/folia este tăiată doar pe partea plană a ecranului cu structura evidențiată, în conformitate cu și pe baza unui model de tăiere pregătit chiar de producătorul dispozitivului. Doar o astfel de tăiere a foliei / sticlei va asigura compatibilitatea deplină cu accesoriile noastre protectoare.

Din cauza frezării diferite a marginilor ecranelor, se poate forma un ușor halou de aer în jurul ecranului atunci când este instalată folia de protecție/sticla. Această situație este naturală și depinde de ecranul în sine.

Caracteristicile produsului:

  • 100% original
  • Ambalat în cutie originală
  • Instalare foarte ușoară cu ramă de montare
  • Duritate 9H
  • Marginile profilate 2.5D pentru o experiență de purtare confortabilă
  • Strat oleofob adăugat
  • Curățenie perfectă
  • Nu afectează funcțiile tactile

Setul conține:

  • 2x folie de sticlă Spigen Glas.TR EZ Fit
  • 1x set pentru instalare

Afișează întreaga descriere

Produse similare