Scrieți-ne

Samsung Galaxy S9 Plus Husă transparentă

Husă transparentă pentru Samsung Galaxy S9 Plus, care protejează perfect partea din spate și marginile smartphone-ului dvs. depraf, murdărie sau zgârieturi.

  • Material: silicon

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 4 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 21. 4. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 23. 4.
15,82 lei 13,07 lei fără TVA
Cod produs: 2020010207
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Samsung Galaxy S9 Plus Husă transparentă
Samsung Galaxy S9…
15,82 lei

Descriere produs

Samsung Galaxy S9 Plus Husă transparentă

Husă transparentă pentru Samsung Galaxy S9 Plus este foarte populară datorită transparenței sale, care nu schimbă cu nimic aspectul telefonului.

Carcasă transparentă pentru Samsung Galaxy S9 Plus oferă smartphone-ului dvs. protecția perfectă pentru partea laterală și cea din spate. Este fabricată din silicon subțire și perfect adaptată smartphone-ului dvs.

Această husă de siliconnu acoperă conectorii de încărcare și cel pentru căști, și nici tastele funcționale ale telefonului. Astfel puteți folosi, încărca sau conecta diferite accesorii la telefonul dvs. fără a fi nevoie să îl scoateți din carcasă sa și deci fără prea multă bătaie de cap.

Carcasa transparentă din silicon este special creată pentru utilizarea ușoară a telefonului precum și ținerea comodă în mână a acestuia. Pentru a vă proteja și mai bine smartphone-ul, vă recomandăm și achiziționareafoliei de sticlă securizate pentru ecran.

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Samsung Galaxy S9+ Folie sticlă securizată 5D UV

Pe stoc, marți 23. 4. la tine acasă
57,86 lei

Compară

Clear view husă neagră pentru Samsung Galaxy S9 PLUS

Pe stoc, marți 23. 4. la tine acasă
49,85 lei

Compară