Scrieți-ne

Huawei Mate 20 Husă transparentă

Husă transparentă pentru Huawei Mate 20 , care protejează perfect partea din spate și marginile smartphone-ului dvs. depraf, murdărie sau zgârieturi.

  • Material: silicon

Mai multe informații ›

Pe stoc 6 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 15. 7. 09:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 16. 7.
15,82 lei 13,07 lei fără TVA
Cod produs: 2020110502
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Huawei Mate 20 Husă transparentă
Huawei Mate 20 Husă…
15,82 lei

Descriere produs

Huawei Mate 20 Husă transparentă

Husă transparentă pentru Huawei Mate 20este foarte populară datorită transparenței sale, care nu schimbă cu nimic aspectul telefonului dvs.

Carcasa transparentă pentru Huawei Mate 20 oferă smartphone-ului dvs. protecția perfectă pentru partea laterală și cea din spate. Este fabricată din silicon subțire și perfect adaptată smartphone-ului dvs.

Această husă de siliconnu acoperă conectorii de încărcare și cel pentru căști, și nici tastele funcționale ale telefonului. Astfel puteți folosi, încărca sau conecta diferite accesorii la telefonul dvs. fără a fi nevoie să îl scoateți din carcasă sa și deci fără prea multă bătaie de cap.

Carcasa transparentă din silicon este special creată pentru utilizarea ușoară a telefonului precum și ținerea comodă în mână a acestuia. Pentru a vă proteja și mai bine smartphone-ul, vă recomandăm și achiziționareafoliei de sticlă securizate pentru ecran.

Afișează întreaga descriere