Scrieți-ne

Folie de sticlă securizată hibrid Wozinsky Watch Glass, Oppo Watch 41 mm, neagră

Vă doriți ca ceasul dvs. smart să fie rezistent la zgârieturi? Atunci alegeți folia de sticlă a brandului Wozinsky. Wozinsky Watch Glass este o folie de sticlă securizată hibrid cu o acoperire subțire, dar rezistentă. Oferă o claritate cristalină și o redare perfectă a culorilor. Păstrează intacte toate funcțiile ceasului, inclusiv sensibilitatea tactilă. Folia de sticlă Wozinsky Glass pentru ceasuri este foarte ușor de aplicat, și a fost perfect adaptată la formele ceasului.

Mai multe informații ›

Pe stoc 5 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă luni 17. 6.
33,83 lei 27,96 lei fără TVA
Cod produs: P9264
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Folie de sticlă securizată hibrid Wozinsky Watch Glass, Oppo Watch 41 mm, neagră
Folie de sticlă…
33,83 lei

Descriere produs

Specificații:

  • Marca: Wozinsky
  • Model: Wozinsky Watch Glass

Cele mai importante beneficii ale foliei hibrid de sticlă securizată Wozinsky Watch Glass:

  • Asigură o transparență perfectă. Folia de sticlă hibrid este fabricată din pulbere de sticlă, care menține culorile reale și claritatea imaginii.
  • Se potrivește perfect la carcasa ceasului smart. Folia de sticlă Wozinsky Watch Glass a fost precis adaptată la curbura ceasului.
  • Protejează ceasul smart împotriva deteriorărilor. Este compatibilă cu ramele și husele acestor dispozitive.
  • Folia de sticlă se instalează în doar câteva secunde. Trebuie doar să desprindeți folia și să o lipiți pe ceas, ținând în același timp de margini.
  • Permite utilizarea tuturor funcțiilor ceasului. Nu afectează funcționalitatea tactilă a ecranului

Folia de sticlă hibrid Wozinsky Watch Glass combină rezistența și flexibilitatea excepțională. Acest lucru se datorează modului în care este confecționată. Construcția previne sfărâmarea foliei de sticlă în cazul spargerii, asigurând în același timp o transparență completă. Nu mai trebuie să vă îngrijorați cu privire la culorile estompate sau imaginilor neclare.

Wozinsky Watch Glass protejează nu numai centrul ecranului, ci și fiecare margine a acestuia. Această folie de sticlă hibrid a fost concepută pentru a se potrivi perfect cu toate curbele ceasului smart. Astfel, puteți fi siguri că folia aderă cu precizie la ecran.

Folia de sticlă hibrid este extrem de rezistentă la zgârieturi și murdărie. În plus, fiecare folie de sticlă Wozinsky Watch Glass este perfect șlefuită în funcție de forma suprafeței ecranului. Acest decupaj asigură compatibilitatea deplină a sticlei cu alte accesorii. În plus, folia de sticlă Wozinsky Watch Glass este dotată cu o margine neagră pentru a se potrivi mai bine cu culoarea ecranului.

Aplicare rapidă și fără probleme a foliei de sticlă

Aplicarea foliei de sticlă durează doar câteva minute. În primul rând, curățați bine ecranul ceasului și asigurați-vă că suprafața este complet uscată. Desprindeți suportul adeziv al foliei - este acea partea care se lipește direct pe ecran. Așezați folia de sticlă pe ceas, apoi desprindeți restul foliei și apăsați ușor pe margini.

Folia pentru ceas Wozinsky asigură confort în timpul utilizării ceasului smart. Este subțire, dar rezistentă la zgârieturi și urme de degete. Odată lipită pe ecran, acesta nu afectează sensibilitatea acestuia - așadar, puteți utiliza fără probleme toate funcțiile ceasului.

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Soft Case Oppo Reno 5Z / Oppo F19 Pro, neagră

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
19,82 lei

Compară

Folie de sticlă securizată 5D pentru Oppo A17, neagră

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
29,03 lei

Compară

OPPO Reno 8T 5G Folie sticlă securizată

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
15,02 lei

Compară

Folie de sticlă securizată 5D pentru Oppo A98 5G, neagră

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
29,03 lei

Compară

Folie sticlă securizată 5D pentru Oppo Reno6 4G, neagră

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
29,03 lei

Compară