Scrieți-ne

Folie de sticlă securizată hibrid Forcell Flexible Nano Glass, iPhone 12 Mini, transparentă

Folie de sticlă incasabilă de ultimă generație Forcell Flexible. Este dotată cu un strat antimicrobian Biomaster care elimină eficient microorganismele. Datorită construcției flexibile, folia de sticlă este foarte ușor de aplicat.

Mai multe informații ›

Pe stoc 3 buc. Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă joi 8. 6.
33,83 lei 27,96 lei fără TVA
Cod produs: P8864
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Folie de sticlă securizată hibrid Forcell Flexible Nano Glass, iPhone 12 Mini, transparentă
Folie de sticlă…
33,83 lei

Descriere produs

Construcție hibrid flexibilă = duritate și mai mare!

În cazul impactului, folia de sticlă absoarbe impulsul și împiedică spargerea, protejând ecranul și mâinile dvs. Acest lucru se datorează construcției sale hibride unice: combinația de sticlă călită și folie PET face ca folia să fie atât rezistentă, cât și flexibilă - poate fi chiar îndoită la 180 de grade!

Stratul antimicrobian protejează împotriva microbilor

Biomaster este o substanță antimicrobiană ce asigură o protecție eficientă și de lungă durată împotriva bacteriilor și microbilor dăunători. Stratul antimicrobian rezultat eliberează ioni de argint care inhibă dezvoltarea bacteriilor, oferind o protecție eficientă împotriva majorității microbilor. Certificatul care atestă proprietățile stratului este disponibil pentru descărcare de pe fișa produsului.

Interacțiune impecabilă cu telefonul

Datorită transparenței sale ridicate, calitatea imaginii nu este afectată atunci când sticla este aplicată, iar designul subțire (doar 0,3 mm!) nu îngroașă telefonul. Stratul oleofob reduce cantitatea de urme de degete lăsate, care nu doar că au un aspect inestetic, dar îngreunează și lucrul cu smartphone-ul.

Folie de sticlă personalizată modelului dvs. de smartphone

Fiecare folie de sticlă are un design individual adaptat la modelul de smartphone ales. Decupajele precise permit accesul liber la difuzor, microfon sau diferitele butoane, în funcție de designul telefonului. În cazul modelelor cu cititor de amprente, folia de sticlă funcționează perfect și asigură o funcționare fără probleme.

Construcție flexibilă pentru o aplicare ușoară

Aplicarea sistemului Forcell Flexible este foarte ușoară și poate fi făcută de orice utilizator. Datorită foliei PET adăugate, folia de sticlă se îndoaie cu ușurință și se adaptează ușor la suprafața ecranului. Vă recomandăm să urmăriți videoclipul în care vă prezentăm în detaliu aplicarea foliei de sticlei.

Certificată de Institutul de Stat de Igienă ca fiind un produs sigur pentru sănătate și mediu.

Folia de sticlă Forcell Flexible este certificată din punct de vedere igienic de către Institutul Național Polonez de Igienă (PZH). În practică, acest lucru înseamnă că puteți fi siguri că produsul pe care îl utilizați este complet sigur nu numai pentru corpul dvs., ci și pentru mediu. Puteți descărca certificatul de pe fișa produsului.

Specificații:

 • Material: folie de sticlă securizată 9H + folie PET
 • Gradul de acoperire a ecranului: acoperă întregul ecran.
 • Adeziv: pe întreaga suprafață
 • Grosime: 0,30 mm
 • Strat oleofob: da
 • Certificare: Biomaster, PZH

În pachet:

 • Folie de sticlă hibrid
 • Cârpă umedă
 • Cârpă uscată
 • Autocolante anti-praf
 • Cârpă Nano Coating

Afișează întreaga descriere

Produse similare