Scrieți-ne

Folie de sticlă securizată hibrid Forcell Flexible 5D Full Glue, iPhone 7/8/SE, neagră

Folia de sticlă securizată hibrid modernă Forcell Flexible 5D, care acoperă întregul ecran al smartphone-ului, inclusiv marginile. Are un strat antimicrobian Biomaster care elimină eficient microorganismele. Adaptoarele incluse asigură instalarea rapidă și ușoară.

Mai multe informații ›

Pe stoc 5 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 26. 2. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 28. 2.
57,86 lei 47,82 lei fără TVA
Cod produs: P8821
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Folie de sticlă securizată hibrid Forcell Flexible 5D Full Glue, iPhone 7/8/SE, neagră
Folie de sticlă…
57,86 lei

Descriere produs

Construcție hibrid flexibilă = rezistență și mai mare!

În cazul impactului, folia de sticlă absoarbe impulsul și împiedică spargerea, protejând în același timp ecranul și mâinile dvs. Acest lucru se datorează construcției sale hibride unice: combinația de sticlă călită și folie PET face ca folia să fie atât rezistentă, cât și flexibilă - poate fi chiar îndoită la 180 de grade!

Stratul antimicrobian protejează împotriva microbilor

Biomaster este o substanță antimicrobiană ce asigură o protecție eficientă și de lungă durată împotriva bacteriilor și microbilor dăunători. Stratul antimicrobian rezultat eliberează ioni de argint care inhibă dezvoltarea bacteriilor și oferă o protecție eficientă împotriva majorității microbilor. Certificatul care atestă proprietățile stratului este disponibil pentru descărcare de pe fișa produsului.

Protecție totală: ecran + margini

Flexibila folie de sticlă 5D Forcell este concepută pentru a proteja ecranul și marginile acestuia. Adăugați la aceasta o suprafață complet adezivă ce permite foliei să adere perfect pe întreaga suprafață și veți obține un produs care vă protejează complet ecranul smartphone-ului.

Interacțiune perfectă cu smartphone-ul dvs.

Datorită transparenței sale ridicate, calitatea imaginii nu este afectată atunci când sticla este aplicată, iar designul subțire (doar 0,3 mm!) nu îngroașă telefonul. Stratul oleofob reduce cantitatea de urme de degete lăsate, care nu doar că au un aspect inestetic, dar îngreunează și lucrul cu smartphone-ul.

Folie personalizată pentru modelul dvs. de telefon

Fiecare folie de sticlă are un design individual adaptat la modelul de smartphone ales. Decupajele precise permit accesul liber la difuzor, microfon sau diferitele butoane, în funcție de designul telefonului. În cazul modelelor cu cititor de amprente, folia de sticlă funcționează perfect și asigură o funcționare fără probleme.

Design flexibil + adaptoare = aplicare ușoară

Aplicare foliei de sticlă Forcell Flexible 5D este foarte ușoară - poate fi făcută de orice utilizator. Adaosul de folie PET face ca sticla să fie ușor de îndoit și să se adapteze la suprafața ecranului. Datorită adaptoarelor de poziționare incluse, folia de sticlă se adaptează la smartphone-ul dvs. printr-o simplă apăsare ușoară.

Certificată de Institutul de Stat de Igienă ca fiind un produs sigur pentru sănătate și mediu.

Forcell Flexible este certificată din punct de vedere igienic de către Institutul Național Polonez de Igienă (PZH). În practică, acest lucru înseamnă că puteți fi siguri că produsul pe care îl utilizați este complet sigur nu numai pentru corpul dvs., ci și pentru mediu. Puteți descărca certificatul de pe fișa produsului.

Specificații:

 • Material: folie de sticlă securizată 9H + folie PET
 • Gradul de acoperire a ecranului: acoperă întregul ecran, inclusiv curbura acestuia.
 • Adeziv: pe întreaga suprafață
 • Grosime: 0,30 mm
 • Strat oleofob: da
 • Certificare: Biomaster, PZH

În pachet:

 • Folie de sticlă hibrid
 • Cârpă umedă
 • Cârpă uscată
 • Autocolante anti-praf
 • Racleta pentru netezirea suprafeței foliei
 • Cârpă Nano Coating
 • Adaptor pentru o instalare ușoară a foliei

Afișează întreaga descriere

Produse similare