Scrieți-ne

BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Samsung Galaxy Xcover 4

Folie de sticlă securizată BlueStar pentru Samsung Galaxy Xcover 4 , care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă acoperă doar partea dreaptă a ecranului. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea foliei de sticlă 5D, din oferta noastră.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

Mai multe informații ›

Pe stoc 5 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 6. 2. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 8. 2.
17,82 lei 14,73 lei fără TVA
Cod produs: 2020111216
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Samsung Galaxy Xcover 4
BlueStar Folie de…
17,82 lei

Descriere produs

Folie de sticlă securizată BlueStar pentru Samsung Galaxy Xcover 4

Protejați-vă telefonul Samsung Galaxy Xcover 4 cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Samsung Galaxy Xcover 4 are o calitate superioară. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfectecranului telefonului dvsde zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru HSamsung Galaxy Xcover 4 este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului Samsung-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Samsung Galaxy Xcover 4 este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Samsung Galaxy Xcover 4 este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Samsung Galaxy Xcover 4 este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Jelly case Samsung Galaxy A72 4G / A72 5G, roz deschis

Pe stoc, miercuri 8. 2. la tine acasă
21,82 lei

Compară

Clear view husă roz, pentru telefon Samsung Galaxy A20S

Pe stoc, miercuri 8. 2. la tine acasă
49,85 lei

Compară

Clear view husă neagră pentru Samsung Galaxy S9

Pe stoc, miercuri 8. 2. la tine acasă
49,85 lei

Compară

Hofi Pro+ Folie de sticlă securizată, Samsung Galaxy M23 5G, neagră

Pe stoc, miercuri 8. 2. la tine acasă
35,84 lei

Compară

Magnet Case Samsung Galaxy A52 / A52 5G, roz

Pe stoc, miercuri 8. 2. la tine acasă
47,85 lei

Compară

Husă Forcell Shining, Samsung Galaxy A03S, albastru argintie

Pe stoc, miercuri 8. 2. la tine acasă
19,82 lei

Compară