Scrieți-ne

BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Huawei P30

Folie de sticlă securizată Bluestar pentru Huawei P30 , care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă acoperă doar partea dreaptă a ecranului. Pentru o protecție maximă, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea foliei de sticlă 5D, din oferta noastră.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

Mai multe informații ›

Pe stoc 7 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 3. 12. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 5. 12.
17,82 lei 14,73 lei fără TVA
Cod produs: 2020100591
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
BlueStar Folie de sticlă securizată protectoare, Huawei P30
BlueStar Folie de…
17,82 lei

Descriere produs

Folie sticlă securizată BlueStar pentru Huawei P30

Protejați-vă telefonul Huawei P30 cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Huawei P30 este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfect ecranului telefonului dvs. Xiaomi de zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Huawei P30 este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului Xiaomi-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Huawei P30 este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Huawei P30 este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Huawei P30 este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Produsul este inclus în categoria

Huawei Seria P P30

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Husă Carbon, Huawei P30

Pe stoc, marți 5. 12. la tine acasă
21,82 lei

Compară

Huawei P30 Folie sticlă securizată

Pe stoc, marți 5. 12. la tine acasă
13,81 lei

Compară

Bestsuit Flexible folie de sticlă securizată hibrid, Huawei P30

Pe stoc, marți 5. 12. la tine acasă
21,82 lei

Compară

Folie sticlă securizată 5D pentru Huawei P30, neagră

Pe stoc, marți 5. 12. la tine acasă
29,83 lei

Compară

Huawei P30 Husă transparentă

Pe stoc, marți 5. 12. la tine acasă
15,82 lei

Compară