Scrieți-ne

Adaptor Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W, negru

Adaptor rapid Baseus Super Si 1C

Adaptorul compact Baseus 1C permite încărcarea rapidă a echipamentelor cu o putere de până la 20 W. Un sistem de siguranță sofisticat protejează echipamentul conectat împotriva deteriorării. Încărcătorul este compatibil cu o gamă largă de smartphone-uri și tablete, iar intervalul de voltaj de 100-240V AC vă permite să îl utilizați aproape oriunde în lume.

Mai multe informații ›

Pe stoc 1 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 9. 10. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 11. 10.
87,9 lei 72,6 lei fără TVA
Cod produs: 6953156229990
Garanție: 24 luni

Descriere produs

O încărcare de până la 3 ori mai rapidă

Cu acest încărcător practic puteți încărca telefoane cu PD de până la 3 ori mai rapid decât cu încărcătoarele tradiționale. Este capabil să încarce aproximativ 50% din baterie în doar 30 de minute. Economisește foarte mult timp - nu mai trebuie să așteptați ore întregi pentru ca smartphone-ul dvs. să fie din nou gata de a fi utilizat!

Siguranță de neegalat pentru utilizatori

Adaptorul Baseus reglează automat valoarea curentului în funcție de tipul de dispozitiv alimentat pentru a asigura o viteză optimă de încărcare și pentru a-l proteja de deteriorare. Dispozitivul este echipat și cu protecție specială împotriva suprasarcinii, a scurtcircuitului și a supraîncălzirii. Carcasa din ABS ajută la distribuirea mai eficientă a căldurii, protejându-vă de arsuri și prevenind deteriorarea încărcătorului. Încarcă o gamă largă de dispozitive

Produsul este compatibil cu toate iPhone-urile care suportă încărcarea rapidă. Încă va funcționa perfect și la smartphone-uri sau tablete Android. Poate fi de asemenea utilizat și în combinație cu powerbank-uri, lămpi de birou sau ventilatoare manuale. Cu suport pentru multe protocoale de încărcare rapidă, acest adaptor unic este mai mult decât adecvat pentru aproape orice situație!

Posibilități uriașe, dimensiuni reduse

Prin utilizarea tehnologiei Super Si, a fost posibilă reducerea dimensiunii încărcătorului și, în același timp, creșterea capacității acestuia. Dispozitivul este extrem de eficient și sigur. Poate funcționa și la temperaturi foarte ridicate. Cu toate acestea, rămâne extrem de mic și ușor - nu vă îngreunează bagajul, încape în geantă sau chiar în buzunar și îl puteți lua cu dvs. oriunde mergeți.

Afișează întreaga descriere