Scrieți-ne

Tipuri de sticlă și dimensiunile lor

Folie de sticlă clasică

 

1. Folie de sticlă ieftină, fără alte detalii (preț între 10 și 15)

Este vorba despre o protecție de bază pentru telefonul dvs. mobil. Aceste folii de sticlă sunt ideale, de exemplu, pentru a fi combinate cu husele tip carte. Unul dintre avantajele de bază ale acestei folii îl reprezintă prețul. Dezavantajul este că această folie acoperă doar partea dreaptă a ecranului și, în cazul unor anumite modele, este posibil să existe un decalaj de 1-3 mm pe partea laterală. Acest lucru nu reprezintă un defect de fabricație, ci o caracteristică a acestei folii de sticlă. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru înainte de a comanda.

2. BlueStar și Swissten 2.5D

Aceste tipuri de folii au aceleași caracteristici ca foliile de sticlă ieftine, dar au o calitate mai bună. BlueStar este un brand aparținând unui producător polonez, Swissten aparține unuia cehesc.

 

 

Folii tip 5D și Full Cover

Acestă folie poate fi combinată cu husele pentru partea din spate a telefonului.

 

1. Wozinsky și folie de sticlă fără marcaj

Foliile 5D sunt curbate și protejează întreaga parte frontală a telefonului. Aderă la toată suprafața și au cel mai bun raport preț/calitate

2. ROAR

Folia de sticlă Roar este fabricată în Coreea de sud, este vorba despre o folie premium, cu o calitate foarte bună la un preț rezonabil.

3. Swissten

Folia de sticlă Swissten se numără printre cele mai bine vândute folii din Cehia, fiind comercializată în mare majoritate a e-shop-urilor. Calitatea este comparabilă cu cea a foliei Roar.

4. Spigen, ESR, Baseus, Nillkin

Cea mai bună folie de sticlă din oferta noastră. Sunt realizate cu precizie, frumos ambalate și foarte ușor de aplicat. Brandul Spigen este unul dintre cei mai buni producători de accesorii mobile din lume. Vă recomandăm cu încredere să o încercați.

5. Folie UV

Acest tip de folie este special fabricat pentru telefoanele care au ecranul foarte curbat (de exemplu Samsung S8, S9) Folia se lipește cu ajutorul unui adeziv special și este polimerizată cu ajutorul lămpii UV incluse.

 

 

Folie hibrid și folie hidrogel

Nu este vorba de o folie clasică, așa cum mulți au văzut în trecut, ci de un produs sofisticat, ce poate proteja ecranul telefonului, chiar și în cazul unei căderi. Totuși, aceste produse nu sunt la fel de eficiente ca și folia de sticlă securizată. Dar printre avantajele principale ale acestui tip de folie se numără aplicarea ușoară și acoperirea totală a ecranului. Sunt disponibile și pentru telefoanele mai puțin întâlnite, pentru care folia de sticlă nu este disponibilă. În plus, sunt singurele care permit utilizarea cititoarelor de amprente pe ecran, lucru pe care folia de sticlă securizată nu îl permite.