Scrieți-ne

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Husă transparentă

Husă transparentă pentru Xiaomi Redmi Note 8 Pro, care protejează perfect partea din spate și marginile smartphone-ului dvs. depraf, murdărie sau zgârieturi. Fotografiile sunt doar ilustrative. În realitate, decupajele corespund fiecărui model.

  • Material: silicon

 

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 8. 12. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 12. 12.
15,82 lei 13,07 lei fără TVA
Cod produs: 2019122303
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Xiaomi Redmi Note 8 Pro Husă transparentă
Xiaomi Redmi Note 8…
15,82 lei

Descriere produs

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Husă transparentă

Husă transparentă pentru Xiaomi Redmi Note 8 Pro este foarte populară datorită transparenței sale, care nu schimbă cu nimic aspectul telefonului dvs.

Carcasa transparentă pentru Xiaomi Redmi Note 8 Pro oferă smartphone-ului dvs. protecția perfectă pentru partea laterală și cea din spate. Este fabricată din silicon subțire și perfect adaptată smartphone-ului dvs.

Această husă de siliconnu acoperă conectorii de încărcare și cel pentru căști, și nici tastele funcționale ale telefonului. Astfel puteți folosi, încărca sau conecta diferite accesorii la telefonul dvs. fără a fi nevoie să îl scoateți din carcasă sa și deci fără prea multă bătaie de cap.

Carcasa transparentă din silicon este special creată pentru utilizarea ușoară a telefonului precum și ținerea comodă în mână a acestuia. Pentru a vă proteja și mai bine smartphone-ul, vă recomandăm și achiziționareafoliei de sticlă securizate pentru ecran.

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Xiaomi Redmi Note 8 Pro carcasă albastră

Pe stoc, marți 12. 12. la tine acasă
23,82 lei

Compară

Xiaomi Redmi Note 8 PRO, husă neagră

Pe stoc, marți 12. 12. la tine acasă
25,83 lei

Compară