Scrieți-ne

Wozinsky Set benzi elastice pentru antrenament, cu accesorii (WRTS5-01)

MULTIFUNCȚIONALITATE ȘI PORTABILITATE: Benzile noastre pot fi folosite pentru diferite tipuri de antrenamente. Ideale pentru tonifierea brațelor, umerilor, pieptului, feselor, picioarelor, etc. Pachetul include, de asemenea, o husă de călătorie utilă. Puteți lua benzile de antrenament la sala, la birou și chiar în vacanța!

MATERIALE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE: Cele mai calitative materiale: Benzile de rezistență sunt fabricate din latex natural, care este ecologic și nu lasă urme în mediul înconjurător. Rezistență mare la uzură și flexibilitate excelentă, cataramă metalică din oțel pentru rezistență mai mare, mâner antiderapant, confortabil și absorbant.

SALĂ DE ANTRENAMENT ÎN PROPRIA CASĂ: Acest set de benzi de rezistență include cinci benzi de exerciții, un dispozitiv de fixare pe ușă, două mânere căptușite, o husă de transport și un ghid de utilizare pentru a vă permite să efectuați cea mai largă gamă de exerciții chiar în propria locuință.

GARANȚIE PE VIAȚĂ: Fiecare bandă tubulară este proiectată cu atenție pentru a rezista la crăpare și rupere. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru a evita rănirea.

Pe stoc 2 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 15. 7. 09:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 16. 7.
73,87 lei 61,05 lei fără TVA
Cod produs: P3955
Garanție: 24 luni
Wozinsky Set benzi elastice pentru antrenament, cu accesorii (WRTS5-01)
Wozinsky Set benzi…
73,87 lei

Produse similare

Cauciucuri de rezistență pentru exerciții fizice, 3 bucăți

Pe stoc, marți 16. 7. la tine acasă
51,85 lei

Compară