Scrieți-ne

Suport reglabil Dudao de telefon, pentru ghidon, negru (F7PRO)

Ușor de utilizat, ușor de instalat și un design de montare pe ghidon. Suportul practic pentru ghidon vă ține telefonul stabil și fix, permițându-vă să verificați continuu navigația sau să utilizați hands-free-ul. A fost creat folosind materiale plastice rezistente și bandă de prindere pentru a asigura o potrivire perfectă.

Mai multe informații ›

Pe stoc 2 buc. Comenzile efectuate până la ora 25. 9. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 27. 9.
59,86 lei 49,47 lei fără TVA
Cod produs: P8279
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Suport reglabil Dudao de telefon, pentru ghidon, negru (F7PRO)
Suport reglabil…
59,86 lei

Descriere produs

Specificații:

  • Marca: Dudao
  • Material: PC + ABS
  • Lățime adecvată a telefonului: 46-100 mm
  • Pentru montarea pe ghidonul bicicletei, a motocicletei

Reglarea ușoară a unghiului

Datorită posibilității reglării la 360 de grade, ajustarea ecranului pentru o vizibilitate sporită este foarte ușoară. Acest lucru sporește confortul în timpul condusului și asigură în același timp o vizibilitate maximă. Puteți verifica drumul afișat de GPS aproape fără a mai fi nevoie să vă luați ochii de la șosea. Manipulare - scoaterea telefonului din suport și alte activități sunt posibile cu o singură mână.

Compatibilitate

Suportul este adecvat pentru montarea pe ghidonul bicicletei, a motocicletei, a scuter-ului sau a scuter-ului electric. Puteți amplasa în suport un smartphone cu o lățime între 46 și 100 mm.

Utilizare în orice fel de condiții

Fie că vă aflați pe un asfalt perfect neted, fie că abordați trasee montane accidentate - suportul bine fixat și telefonul din interior rezistă la orice fel de șocuri și impacturi și rămân amplasate la locul lor. Acest lucru se datorează bratelor bine adaptate, ce îmbrățișează echipamentul la fiecare colț. În plus, mânerele sunt căptușite cu un material moale ce absoarbe șocurile și protejează husa de zgârieturi.

Instalare - nu aveți nevoie de niciun fel de unealtă!

Mânerul se fixează pe ghidon și nu are nevoie de nicio altă unealtă pentru montare. Spre deosebire de produsele concurenței, acest suport folosește o curea specială, care se strânge după fixarea piuliței. După amplasarea în suport, ecranului echipamentului nu este blocat sau ascuns.

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Swissten suport pentru bicicletă BC2

Pe stoc, miercuri 27. 9. la tine acasă
67,87 lei

Compară

Swissten suport pentru bicicletă BM1

Pe stoc, miercuri 27. 9. la tine acasă
77,88 lei

Compară