Scrieți-ne

Suport magnetic auto 360 Dudao, auto-adeziv, pentru bord, (F11), negru

Suport magnetic auto 360 Dudao, auto-adeziv, pentru bord, (F11)

Suportul magnetic de design se potrivește perfect în interioarele mașinilor moderne. Veți aprecia acest accesoriu marca Dudao în special pentru funcționalitatea și designul său ridicat. Datorită dimensiunilor sale compacte încape cu ușurință în mașina dvs. Menținerea ordinii prin cabluri nu va mai fi o problemă de acum încolo.

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 27. 11. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 29. 11.
33,83 lei 27,96 lei fără TVA
Cod produs: P4931
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Suport magnetic auto 360 Dudao, auto-adeziv, pentru bord, (F11), negru
Suport magnetic…
33,83 lei

Descriere produs

Sub partea magnetică se află un suport cu o decupaj pentru cablu, pe care puteți sprijini suplimentar telefonul. Magneții puternici țin telefonul bine pe poziție, chiar și pe drumuri accidentate.

Vă puteți așeza confortabil telefonul atât în poziție verticală, cât și orizontală. Astfel, puteți alege poziția telefonului care vi se potrivește cel mai bine.

Specificații:

  • Marca: Dudao
  • Fixare: Lipire pe bordul mașinii
  • Tip suport: magnetic
  • Ușor de montat

Puteți atașa suportul pe cockpit sau în orice alt loc din mașină fără ca acesta să interfereze cu suprafața și fără a utiliza vreo unealtă pentru fixare. Trebuie doar să îndepărtați autocolantul care fixează banda și să așezați accesoriul pe ea prin apăsarea ușoară a suportului - gata! Părțile individuale ale suportului sunt conectate între ele printr-un magnet puternic. Acest lucru asigură o aderență fermă și stabilă chiar și în timpul condusului pe teren accidentat.

Afișează întreaga descriere