Scrieți-ne

Samsung Galaxy Note 20 Folie sticlă securizată 5D UV

Folia de sticlă securizată 5D UV pentru Samsung Galaxy Note 20 protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un set pentru aplicarea foliei de sticlă inclusiv o lampă UV pentru polimerizarea foliei.

  • Polimerizată cu ajutorul razelor UV
  • Rezistență: 9H

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 4 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 15. 7. 09:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 16. 7.
57,86 lei 47,82 lei fără TVA
Cod produs: 2020100111
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Samsung Galaxy Note 20 Folie sticlă securizată 5D UV
Samsung Galaxy Note…
57,86 lei

Descriere produs

Samsung Galaxy Note 20 Folie sticlă securizată 5D UV, transparentă

Protejați-vă telefonul Samsung Galaxy Note 20 cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată 5D, polimerizată cu ajutorul unei lămpi UV!

Folia de sticlă securizată 5D UV este o folie de sticlă extrem de calitativă, cu o rezistență la șocuri de 9H, care protejează perfect întreaga suprafață a ecranului smartphone-ului dvs. de zgârieturi sau crăpături, asigurând în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată 5D UV pentru Samsung Galaxy Note 20 este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului smartphone-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate 5D pentru Samsung Galaxy Note 20 este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicare montarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

După curățarea ecranului cu cârpele incluse în pachet, aplicați câteva picături din adezivul inclus. Așezați folia de sticlă pe ecran și lăsați adezivul să se întindă singur pe întreaga suprafață a acestuia. Folosiți lampa UV inclusă timp de cca 2 - 3 minute și treceți-o peste ecran, datorită acestui procedeu adezivul de pe ecran se va întări, ceea ce va duce la aderarea perfectă a foliei pe ecranul telefonului.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă
  • 1x autocolante pentru îndepărtarea prafului și acoperirea microfonului
  • 1x lampă UV cu conector micro USB.

Afișează întreaga descriere