Scrieți-ne

Motorola Moto G8 Folie de sticlă securizată

Folie de sticlă securizată pentru Motorola Moto G8, care protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. Păstrează sensibilitatea la atingere. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă. Folia de sticlă acoperă doar partea dreaptă a ecranului.

  • Grosime: 0,33 mm
  • Rezistență: 9H

 

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 5 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 7. 2. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă joi 9. 2.
14,41 lei 11,91 lei fără TVA
Cod produs: 2020100207
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Motorola Moto G8 Folie de sticlă securizată
Motorola Moto G8…
14,41 lei

Descriere produs

Folie de sticlă securizată pentru Motorola Moto G8

Protejați-vă telefonul Motorola Moto G8 cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată, cu o rezistență la șocuri de 9H și o grosime de doar 0,33 mm!

Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, această folie de sticlă securizată protectoare pentru Motorola Moto G8 este de înaltă calitate. Nu doar că rezistența la șocuri de 9H protejează perfect ecranului telefonului dvs. Xiaomi de zgârieturi saucrăpături, ci asigură în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată pentru Motorola Moto G8 este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului Xiaomi-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Subțire dar puternică

În ciuda tuturor acestor caracteristici deosebite, folia de sticlă securizată protectoare pentru Motorola Moto G8 este foarte subțire - doar 0,33 mm. Ceea ce înseamnă că nici nu o veți simți pe ecranul telefonului dvs.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate pentru Motorola Moto G8 este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicarefixarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru pentru Motorola Moto G8 este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Motorola Moto Edge 20 Lite Folie de sticlă securizată

Pe stoc, joi 9. 2. la tine acasă
14,41 lei

Compară

Motorola E7 Power / E7i Power Folie sticlă securizată

Pe stoc, joi 9. 2. la tine acasă
14,41 lei

Compară

Husă Thunder, Motorola Moto G82 5G / Moto G52, neagră

Pe stoc, joi 9. 2. la tine acasă
23,82 lei

Compară

Husă Thunder, Motorola Moto G50, neagră

Pe stoc, joi 9. 2. la tine acasă
23,82 lei

Compară

Husă Thunder, Motorola Moto E32, neagră

Pe stoc, joi 9. 2. la tine acasă
23,82 lei

Compară