Scrieți-ne

Reducere -23%

Încărcător auto usb Dudao, cu cablu USB-C, 3,4 A, negru (R5Pro T)

Încărcător auto usb Dudao, cu cablu USB-C, 3,4 A, negru (R5Pro T)

Încărcătorul auto Dudao pentru conectorul brichetei auto este un accesoriu esențial, o piesă indispensabilă în fiecare mașină a zilelor noastre. Șoferii, și mai ales șoferii profesioniști care petrec mult timp în mașină, trebuie să își poată încărca bateria telefonului indiferent unde se află. De aceea, este atât de important să aveți un încărcător calitativ în mașină. Acest încărcător este alegerea ideală, deoarece are un curent de funcționare de ieșire de 3,4 A. Acesta permite încărcarea foarte eficientă a telefoanelor și a altor dispozitive electronice. Are 1 port USB și un cablu USB Tip-C de 1 m încorporat. Îl puteți utiliza pentru a încărca 2 dispozitive în același timp. Conectați un cablu micro USB și celălalt la portul USB.

Siguranța este, de asemenea, importantă. Datorită sistemului inteligent încorporat de utilizare a accesoriilor, acesta nu numai că adaptează tensiunea adecvată la dispozitivul specific, ci și la nivelul de încărcare al acestuia (reducând astfel consumul de energie). În plus, protejează dispozitivul de supraîncălzire, supraîncărcare sau scurtcircuit. Încărcătorul este mic și ușor și are o construcție foarte compactă.

Mai multe informații ›

Pe stoc > 10 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 26. 5. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 28. 5.
59,86 lei Variante de culoare
45,85 lei 37,89 lei fără TVA
Reducere -23%
Economisiți 14,01 lei
Cod produs: P6063
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Încărcător auto usb Dudao, cu cablu USB-C, 3,4 A, negru (R5Pro T)
Încărcător auto usb…
45,85 lei

Descriere produs

Cablu USB Tip-C încorporat

Încărcătorul este echipat cu un cablu încorporat cu conector USB Tip-C. Dacă aveți cel puțin un dispozitiv cu acest port, nu este nevoie să luați cablul cu dvs. de acasă. Este întotdeauna la îndemână, conectat permanent la încărcător.

Încărcare întotdeauna la viteza optimă

Sistemul de control inteligent adaptează tensiunea adecvată la fiecare dispozitiv în parte. Atunci când smartphone-ul este aproape de refacerea completă a energiei (peste 80%), rata de încărcare este redusă, protejând dispozitivul de supraîncărcare și contribuind la economisirea energiei.

Specificații:

  • Marca: Dudao
  • Material: aluminiu
  • Porturi: USB
  • Cablu USB Tip-C încorporat
  • Tensiune (intrare): DC 12V - 24V
  • Tensiune (ieșire): 5V / 3,4A

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Încărcător auto, USB C

Pe stoc, marți 28. 5. la tine acasă
37,84 lei

Compară

Borofone încărcător BN1 Innovative - USB - USB C, 2,1A, negru

Pe stoc, marți 28. 5. la tine acasă
37,84 lei

Compară