Scrieți-ne

Husă Watercolor Case, Airpods 1 / 2, roz

Husă Watercolor pentru Airpods 1/2

Accesoriile practice nu trebuie să fie plictisitoare. Cel mai bun exemplu este Husă Airpods, care nu numai că protejează căștile împotriva deteriorării, dar atrage și atenția. Acest lucru se datorează culorilor fabuloase care decorează carcasa. Modelele care fac trimitere la imagini create cu vopsele pe bază de apă sunt plăcute ochiului și fac ca Airpods să aibă un aspect unic. Articolul este prevăzut cu un decupaj pentru portul de încărcare. Prin urmare, puteți încărca cu ușurință căștile atunci când nu le utilizați.

Mai multe informații ›

Pe stoc 1 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 11. 10.
35,9 lei 29,6 lei fără TVA
Cod produs: P4656
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Husă Watercolor Case, Airpods 1 / 2, roz
Husă Watercolor…
35,9 lei

Descriere produs

Accesoriile care protejează electronicele fragile nu trebuie să fie disponibile în culori plictisitoare. Dacă optați pentru Husă Aipods Watercolor, veți oferi căștilor dvs. o protecție completă, precum și un decor frumos și atrăgător.

Construcție specială pentru o încărcare ușoară

Husă are un decupaj special pentru portul de încărcare. Datorită acestuia, dacă nu încărcați căștile și bateria din carcasa originală este descărcată, o puteți cu ușurință conecta și reîncărca bateria - nu mai trebuie deci să le scoateți mereu din carcasă. În acest mod le veți avea întotdeauna pregătit pentru a fi folosite. Acest lucru garantează un confort considerabil, care va fi cu siguranță apreciat.

Protecție a căștilor împotriva deteriorării

Husă oferă protecție pentru dispozitivul dvs. fragil în perioadele când acesta nu este utilizat. Datorită acestuia, carcasa originală nu se va deteriora. Căștile sunt echipate cu o protecție suplimentară împotriva umezelii sau a deteriorării în cazul de impact. Această soluție vă va menține echipamentul în stare perfectă pentru o lungă perioadă de timp.

Afișează întreaga descriere