Scrieți-ne

Husă Dux Ducis Toby pentru Samsung Galaxy Tab A7 10.4'' 2020, neagră

Husă Dux Ducis Toby

Sunteți adesea în mișcare cu tableta dvs. și vă faceți griji cu privire la deteriorări? Această husă Dux Ducis este special fabricată pentru dvs. Se remarcă prin potrivirea perfectă cu dispozitivul și decupajele precise - inclusiv cel pentru camera foto. Husă întărită a companiei Dux Ducis este accesoriul perfect, ce oferă dispozitivului dvs. un aspect grozav fie că vă aflați în călătorie sau pur și simplu doriți să vă protejați tableta.

Mai multe informații ›

Pe stoc 2 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă miercuri 26. 6.
99,90 lei 82,56 lei fără TVA
Cod produs: P4939
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Husă Dux Ducis Toby pentru Samsung Galaxy Tab A7 10.4'' 2020, neagră
Husă Dux Ducis Toby…
99,90 lei

Descriere produs

Specificații:

  • Marca: Dux Ducis
  • Material: piele ecologică + TPU

Setul conține: 1 x Dux Ducis Toby Armored Flip Smart Case.

  • Suport de depozitare pentru stylus
  • Carcasa are funcția de suport
  • Funcția de dezactivare automată
  • Design elegant al carcasei
  • Design modern

Carcasa dispozitivului îndeplinește în primul rând funcția de protecție. Husă a fost realizată cu atenție la cel mai mic detaliu. A fost fabricată din material extrem de calitative. Merită menționat și suportul special amenajat, pentru depozitarea stylus-ului. Acest lucru face, fără îndoială, mai ușoară utilizarea acestui accesoriu, deoarece îl puteți avea întotdeauna la dvs.

O mulțime de accesorii

Husă practică a companiei Dux Ducis vă oferă posibilitatea de a vă bucura de multe facilități. În primul rând, designul cu ajutorul căruia puteți transforma o carcasă obișnuită într-un suport. Acest lucru vă permite să navigați pagini web sau să vizionați filme în mod confortabil.

Nivel ridicat de siguranță

Husă întărită a companiei Dux Ducis vă protejează dispozitivul de diferitele tipuri de deteriorări. Protecția sporită a marginilor merită și ea menționată, deoarece absoarbe impactul în caz de cădere, protejând colțurile și spatele - cele mai sensibile elemente ale dispozitivului.

Afișează întreaga descriere