Scrieți-ne

Husă 360° pentru telefon Samsung Galaxy M51, neagră

Husă protectoare 360° pentru Samsung Galaxy M51 vă protejează perfect telefonul din toate părțile, și parțial, protejează și ecranul acestuia. Este fabricată din plastic dur de înaltă calitate și are, bineînțeles, toate decupajele necesare pentru controale și conectori. Folia de sticlă securizată nu face parte din pachet, aceasta trebuie achiziționată separat!

 

Mai multe informații ›

Pe stoc 1 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă vineri 30. 9.
39,9 lei 32,9 lei fără TVA
Cod produs: 9111201915046
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Husă 360° pentru telefon Samsung Galaxy M51, neagră
Husă 360° pentru…
39,9 lei

Descriere produs

Husă 360° pentru telefon Samsung Galaxy M51

Un mod unic de a vă proteja smartphone-ul, în combinații interesante de culori!

Protecție 360°

Carcasa acoperă partea din spate a telefonului, precum și toate colțurile și părțile laterale. Datorită înălțimii sale reduse este protejat parțial de deteriorări și ecranul telefonului în cazul în care îl scăpați de exemplu cu fața în jos.

Carcasa 360° pentru Samsung Galaxy M51 este fabricată din plastic dur extrem de calitativ, ce oferă  smartphone-ului dvs. protecția ideală. Bineînțeles, este echipată cu acces complet la conectorii și butoanele de control ale telefonului.

 

Un mod unic de asamblare

Carcasa 360° este fabricată din 3 părți - partea din spate și 2x părți laterale. Modul de asamblare a carcasei este extrem de simplu, ea garantează însă o rezistență maximă, telefonul dvs. nu are nici o șansă să alunece din carcasă. 

 

Avertizare importantă - Folia protectoare nu face parte din pachet.

Afișează întreaga descriere