Scrieți-ne

Geantă Wozinsky - pentru ghidon, 1L, neagră (WBB16BK)

Geantă Wozinsky pentru cadrul frontal al bicicletei, cu ecran tactil pentru telefon 1L (WBB16BK)

Vreți să transportați obiecte mici în siguranță și să le aveți mereu la îndemână? Datorită genții Wozinsky, care trebuie instalată pe ghidonul bicicletei, veți obține un spațiu de depozitare convenabil. Geanta a fost proiectată cu scopul de a ține cont de telefonul mobil - ecranul acestuia este mereu la vedere, fără ca ciclistul să își piardă concentrarea. Harta este ușor de vizualizat, puteți efectua un apel vocal sau folosi camera, fără a fi nevoie să vă folosiți mâinile. Folia protectoare, aflată pe partea din față a genții îl protejează de intemperii și praful de pe drum.

Mai multe informații ›

Pe stoc 2 buc Opțiuni de transport › Comenzile efectuate până la ora 27. 11. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă marți 29. 11.
79,88 lei 66,02 lei fără TVA
Cod produs: P3956
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Geantă Wozinsky - pentru ghidon, 1L, neagră (WBB16BK)
Geantă Wozinsky -…
79,88 lei

Descriere produs

Specificații:

 • Partea interioară este prevăzută cu un capac protector, inclus în pachet:
 • Marca: Wozinsky
 • Dimensiuni: 6,5 x 3 x 20 x 10 cm
 • Interior: 19 x 10 cm
 • Închidere: Închidere cu bandă Velcro

Caracteristici principale:

 • Prindere și desprindere imediată
 • Vizibilitate perfectă
 • Extrem de protectoare, datorită foliei
 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Geantă pentru smartphone

Țineți-vă smartphone-ul la vedere - urmăriți traseul pe GPS, verificați-vă locația, efectuați apeluri sigure și păstrați-vă mâinile pe ghidon și ochii pe drum. Pentru ca dispozitivul dvs. să fie în siguranță, producătorul a aplicat o folie protectoare pe întreaga parte din față.

Folie protectoare

Ecranul rămâne în continuare vizibil - folia transparentă îl protejează de murdărie și umiditate, asigurând în același timp o vizibilitate bună. Învelitoarea din partea superioară asigură protecția suplimentară a husei. În cazul murdăririi, geanta poate fi cu ușurință ștearsă cu o cârpă umedă. În același timp, folia este foarte subțire și face ca dispozitivul să fie receptiv la orice atingere. Acesta poate fi deci confortabil și cu ușurință controlat.

Producție solidă

Folia transparentă protectoare nu este singurul detaliu important. Nu lipsesc nici două fermoare fiabile, mânere practice și benzi cu arici sigure, care nu se vor desprinde în timpul călătoriilor cu bicicleta. Produsul are o structură atractivă și decorativă, rămânând în același timp practic - poate fi ușor de curățat.

Aspectul modelului

Designul său aerodinamic o face ideală pentru bicicletele de oraș, montane și de șosea - atât pentru doamne cât și pentru domni. Va fi apreciată atât de cicliștii amatori cât și de cei profesioniști.

Orificiu pentru căști

În partea inferioară a husei veți găsi un port pentru cablul căștilor. Acest lucru vă oferă o libertate considerabilă atunci când ascultați muzică sau efectuați apeluri în timpul cursei.

Produsul este inclus în categoria

Afișează întreaga descriere