Scrieți-ne

Folie sticlă securizată 5D pentru Oppo A15s / A15, neagră

Folia de sticlă securizată 5D, marca Wozinsky, pentru Oppo A15s / A15 este o folie protectoare, extra rezistentă echipată cu un strat adeziv pe întreaga suprafață și întărire suplimentară. Protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă.

  • Multi-stratificată
  • Întărire suplimentară
  • Rezistență: 9H

Mai multe informații ›

Pe stoc 3 buc Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă vineri 31. 3.
29,03 lei 23,99 lei fără TVA
Cod produs: P4470
Garanție: 24 luni

Descriere produs

Folie sticlă securizată 5D pentru Oppo A15s / A15, neagră

Protejați-vă telefonul Oppo A15s / A15 cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată întărită 5D, marca Wozinsky, cu o rezistență la șocuri de 9H!

Folia de sticlă securizată 5D Wozinsky Full Glue este o folie de sticlă extrem de calitativă, întărită suplimentar, cu o rezistență la șocuri de 9H, care protejează perfect întreaga suprafață a ecranului smartphone-ului dvs. de zgârieturi sau crăpături, asigurând în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Întărire suplimentară, pentru o și mai bună protecție

Folia de sticlă securizată 5D marca Wozinsky pentru Oppo A15s / A15 este multi-stratificată și întărită suplimentar, fiind deci extrem de rezistentă la orice deteriorare sau impact.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată 5D pentru Oppo A15s / A15 este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului smartphone-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate 5D este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicare montarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru 5D este acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă
  • 1 x kit pentru îndepărtarea prafului

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Folie sticlă securizată 5D pentru Oppo Reno6 4G, neagră

Pe stoc, vineri 31. 3. la tine acasă
29,03 lei

Compară

Folie sticlă securizată 5D pentru Oppo A54 5G, neagră

Pe stoc, vineri 31. 3. la tine acasă
29,03 lei

Compară

Soft Case Oppo Reno 5Z / Oppo F19 Pro, neagră

Pe stoc, vineri 31. 3. la tine acasă
19,82 lei

Compară

Soft Case Oppo Reno 5 Lite / Reno 5 F, neagră

Pe stoc, vineri 31. 3. la tine acasă
19,82 lei

Compară