Scrieți-ne

Folie sticlă securizată 5D pentru Infinix Hot 12i, neagră

Folia de sticlă securizată 5D, marca Wozinsky, pentru Infinix Hot 12i este o folie protectoare, extra rezistentă echipată cu un strat adeziv pe întreaga suprafață și întărire suplimentară. Protejează perfect ecranul smartphone-ului dvs. de murdărie, zgârieturi sau crăpături. În pachet este inclus un kit pentru aplicarea foliei de sticlă.

  • Multi-stratificată
  • Întărire suplimentară
  • Rezistență: 9H

Mai multe informații ›

Pe stoc 4 buc. Mai multe informații › Comenzile efectuate până la ora 16:00, au livrare estimată: la tine acasă luni 17. 6.
29,03 lei 23,99 lei fără TVA
Cod produs: P9784
Garanție: 24 luni

Descriere produs

Folie sticlă securizată 5D pentru Infinix Hot 12i, neagră

Protejați-vă telefonul Infinix Hot 12i cu ajutorul acestei folii de sticlă securizată întărită 5D marca Wozinsky, cu o rezistență la șocuri de 9H!

Folia de sticlă securizată 5D UV Wozinsky Full Glue este o folie de sticlă extrem de calitativă,întărită suplimentar, cu o rezistență la șocuri de 9H, care protejează perfect întreaga suprafață a ecranului smartphone-ului dvs. de zgârieturi sau crăpături, asigurând în același timp o claritate perfectă a ecranului, păstrează sensibilitatea la atingere și acoperă foarte bine zgârieturile de pe ecran.

Întărire suplimentară, pentru o și mai bună protecție

Folia de sticlă securizată 5D marca Wozinsky pentru Infinix Hot 12i este multi-stratificată și întărită suplimentar, fiind deci extrem de rezistentă la orice deteriorare sau impact.

Gata cu urmele de degete

Folia de sticlă securizată 5D pentru Infinix Hot 12i este acoperită cu un strat oleofob special care respinge grăsimile și unsoarea. Astfel, ecranului smartphone-ului dvs. va fi lipsit de urmele de degete și murdărie, care în mod obișnuit aderă la acesta.

*Imaginile au doar un caracter informativ.

Oricine poate aplica folia de sticlă

Un alt mare avantaj al acestei sticle securizate 5D este aplicarea sa foarte ușoară. Datorită kitului de aplicare montarea foliei de sticlă securizată pe ecranului smartphone-ului dvs. va fi floare la ureche.

Aderență perfectă

Spre deosebire de alte tipuri de folie de sticlă securizată, întreaga suprafață a produsului nostru 5Deste acoperită cu un adeziv special, care asigură o aderență absolut perfectă pe întreaga suprafață a acesteia. Astfel, nu există riscul desprinderii marginilor foliei de sticlă protectoare sau a exfolierii acesteia.

Pachetul conține:

  • 1x folie sticlă securizată protectoare
  • 1x cârpă uscată
  • 1x cârpă umedă
  • 1 x kit pentru îndepărtarea prafului

Afișează întreaga descriere

Produse similare

Tech-Protect Motorola Moto E13 husă neagră

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
49,85 lei

Compară

Folie de sticlă securizată 5D pentru Oppo A98 5G, neagră

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
29,03 lei

Compară

Husă Carbon, Infinix Hot 20 Play

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
23,82 lei

Compară

Folie de sticlă JP 3D 2x, Motorola G54, neagră

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
43,84 lei

Compară

Motorola G42 Folie sticlă securizată

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
14,41 lei

Compară

Husă Carbon, Infinix Note 12i

Pe stoc, luni 17. 6. la tine acasă
23,82 lei

Compară