Scrieți-ne

Cablu rezistent Joyroom, USB-C - USB-C, PD 60W, 1,8 m, alb (S-1830M3)

Cablu rezistent cu conectori USB tip C - USB Tip C Joyroom, lungime 1,8 m, cu standard de încărcare rapidă Power Delivery și o putere de până la 60 W - alb (S-1830M3)

Ușor de confortabil, rezistentul cablu Joyroom S-1830M3 vă permite să transferați date către telefoane, laptopuri sau tablete. În plus este compatibil cu standardul de încărcare rapidă Power Delivery, oferind o încărcare rapidă a dispozitivelor compatibile de până la 60 W. Acest cablu este construit pentru a rezista: este rezistent la îndoire, deformare și căldură.

Mai multe informații ›

Pe stoc 3 buc Comenzile efectuate până la ora 21. 3. 16:00, au livrare estimată: la tine acasă joi 23. 3.
35,84 lei 29,62 lei fără TVA
Cod produs: P6031
Garanție: 24 luni
Descriere și parametri
Cablu rezistent Joyroom, USB-C - USB-C, PD 60W, 1,8 m, alb (S-1830M3)
Cablu rezistent…
35,84 lei

Descriere produs

Specificații:

  • Marca: Joyroom
  • Model: S-1830M3
  • Conectori: USB tip C - USB tip C
  • Curent: 3A
  • Lungime: 1,8 m
  • Material: TPE
  • Greutate: 38 g
  • Culoare albă

Cele mai importante beneficii ale cablului Joyroom S-1830M3:

Încărcarea bateriei durează mai puțin decât în mod normal. Cablul are o putere nominală de până la 60 W și este compatibil cu standardul de încărcare rapidă Power Delivery.

Încărcare și transfer de date între smartphone-uri, tablete și laptopuri - mulțumită celor doi conectori USB Tip-C.

Poate rezista la îndoiri multiple. Învelișul cablului este flexibil, rezistent și nu este inflamabil.

Power Delivery asigură o încărcare rapidă

Cablul este compatibil cu toate dispozitivele și sursele de alimentare care acceptă protocolul de încărcare rapidă Power Delivery. Vă puteți încărca rapid telefonul, tableta sau chiar computerul cu până la 60 W (verificați caracteristicile pentru a vedea dacă dispozitivul dvs. acceptă această tehnologie). Conform calculelor producătorului, încărcarea bateriei laptopului poate dura doar 2,5 ore.

Înregistrare și încărcare

Cu ajutorul cablului USB Tip-C, puteți nu doar să vă încărcați dispozitivul, ci și să transferați date de pe acesta. Cablul din cupru ranforsat asigură o transmisie stabilă de mare viteză și o încărcare eficientă. Cablul este potrivit pentru toate smartphone-urile, tabletele și laptopurile cu port de încărcare USB Tip-C, inclusiv Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo, Samsung.

Siguranță în mâinile dvs.

Cablul a fost realizat pentru a vă proteja dispozitivul de orice deteriorare. Țesătura TPE nu alunecă în mână, este puternică și durabilă. Nu se deformează, iar îndoirea repetată nu îl deteriorează. Materialul TPE este rezistent la foc, nu se încălzește și asigură un bun transfer de căldură. Cablul a trecut testul de îndoire de până la 10.000 de ori.

Afișează întreaga descriere

Produse similare